Fotografie

Dat ene moment voor altijd perfect vastgelegd. Daarvoor ben je bij Since’93 aan het juiste adres. Als het nu gaat om het fotograferen van je evenement, bedrijf, bruiloft of productfoto’s voor op je website of wat dan ook. Since’93 verbeeld wat jij te bieden hebt.

Foto’s van andere projecten zijn hieronder te vinden. Klik op de gewenste categorie voor meer foto’s binnen de gekozen categorie.

  Vormgeving

  Video

  Wil jij jouw bedrijf laten zien? Of wil jij je eigen bruiloft op een later moment nog eens meemaken vanuit een heel ander oogpunt. Ook dat is mogelijk bij Since’93. Hieronder vindt je de laatste video’s en meer video’s zijn te vinden op deze pagina.

  Loco Media Groep – Weekoverzicht Intro 2022

  Sfeerimpressie Wester Inc’s Music Sessions

  Klik hier voor meer video’s

  Ervaringen

  In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseerden we als gemeente Oldebroek een Facebook-live debat. Diesmer Ponstein heeft met Since’93 de technische kant van het debat voor ons geregeld. We hebben hierin prettig samengewerkt; korte lijnen en vakkundig advies. Mede dankzij de inzet van Diesmer kijken we terug op een geslaagd event.

  Manon Sluijter, Gemeente Oldebroek

  Voor Cerein heeft Diesmer een aantal video’s gemaakt ter promotie van onze nieuwe studiegidsen. Het was fijn samenwerken met Diesmer. Tijdens het draaien kwam hij met veel nieuwe en innovatieve ideeën! De eerste beelden werden erg snel aangeleverd en na een kleine aanpassingsronde waren de filmpjes klaar.

  Willem Rietberg, Cerein

  Contact

  Doornenkamp 21
  8085PT Hoge Enk
  T: +31 (0)6 41 44 10 16
  E: diesmer@since93.nl
  I: www.since93.nl

  KvK: 56529256
  BTW: NL002286519B49