Nieuw werk: Cerein

Enige tijd geleden heb ik voor Cerein een reeks video’s gemaakt. Een promotie voor de nieuwe studiegids en losse video’s die meer info geven over de diverse cursussen die Cerein aanbiedt.

Een zeer prettige samenwerking met erg leuke mensen. Cerein zelf zegt:

Voor Cerein heeft Diesmer een aantal video’s gemaakt ter promotie van onze nieuwe studiegidsen. Het was fijn samenwerken met Diesmer. Tijdens het draaien kwam hij met veel nieuwe en innovatieve idee├źn! De eerste beelden werden erg snel aangeleverd en na een kleine aanpassingsronde waren de filmpjes klaar.

De video’s zijn terug te vinden op het YouTube kanaal van Cerein.

Nieuwe website Since’93

Na heel wat uren is het dan eindelijk zover. De website van Since’93 is online.

Voorheen werd deze website doorgestuurd naar diesmerponstein.nl maar dat is sinds enige kort andersom. De website diesmerponstein.nl was al een aantal jaren onaangepast en dus werd het tijd voor iets nieuws. Zodoende weer vanaf de grond aan begonnen met het opzetten van een nieuwe website. Daarbij is ook het complete portfolio op de schop gegaan en zijn ook daar veel nieuwe dingen te vinden.

De komende tijd zal de website hier en daar nog wat onderhoud en aandacht nodig hebben maar voor nu ben ik zelf zeer tevreden met het resultaat.

© 2018 Since'93