OudNieuw

Alweer 10 jaar geleden dat ik in Zwolle het gebouw van de Kamer van Koophandel uitliep met een mapje. Op dat mapje stond “Gefeliciteerd met de start van uw bedrijf”. Ik had via Marktplaats mijn eerst klant en het filmen was begonnen.

Het begon met de naam “Diesmer Ponstein Fotografie en Video” alleen gezien het feit er inmiddels meer geboden kan worden dan alleen fotografie is die naam aangepast. De naam werd uiteindelijk Since’93, hoewel het even duurde voordat “Diesmer Ponstein Fotografie en Video” echt voorbij was. Het heeft eerst nog een aantal jaren naast elkaar gedraaid. Omdat dit niet zo handig was is uiteindelijk voor 1 naam gekozen.

Nieuw logo

Het logo is lange tijd hetzelfde gebleven en in dik 7 jaar nooit echt aangepast. Alleen het lettertype is een keer veranderd maar voor de rest was het altijd hetzelfde. Ik was nog altijd blij met ‘idee’ van het logo, dus ik heb eerst goed nagedacht of ik echt wel wat anders wilde. Uiteindelijk heb ik het logo een update gegeven. Compleet uitgaan van het oude maar dan een beetje opfrissen zodat we weer wat jaren vooruit kunnen.