Alles begint met het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

Als je kiest om een afspraak te maken kom ik bij u langs en nemen we samen de werkzaamheden door. Aan de hand daarvan zal ik een offerte aanmaken. Bij gebruik van de offerteaanvraag via de website zal ik een offerte opmaken aan de hand van de ingevulde gegevens. Als ik aan de hand van deze gegevens geen offerte kan opmaken zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Zodra je akkoord bent met de offerte kunnen de werkzaamheden beginnen. In sommige gevallen vindt er eerst nog een gesprek plaats en in andere gevallen word er direct gestart met het uitvoeren van de werkzaamheden. In de tussentijd is het altijd mogelijk om een gesprek te voeren over de voortgang van het project.

De werkzaamheden zijn pas voorbij als je tevreden bent met het resultaat. Op dat moment wordt ook de factuur opgemaakt en verstuurd.

Heb je nog een vraag? Vul dan gerust het contactformulier in.